tiistai 5. tammikuuta 2010

Tyttömäisyyttä

Kuten näkyy tein uudenvuoden kunniaksi blogini ulkoasuun joitakin muutoksia. Päädyin lopulta tyttömäiseen Itkupillin taustanauhaan, joka sopi yllättävän hyvin yhteen bloggerin valmispohjani kanssa.

Tuolla olisi kyllä ollut vaikka mitä nostalgiahenkistä ihanaa bloginsomistukseksi, pitäisi ihan olla useampi blogi, jotta voisi asentaa monenlaista taustanauhaa. (Paitsi, että unohdin, että minullahan on jo monta blogia, en vain päivitä niitä muita juuri koskaan...) Tyttömäiset värit ja lilan eri sävyt piristävät aina päivää.

Vuosi vaihtui, kten jo edellisen vuoden puolella kirjoitetetussa edellisessä postauksessa uumoilin Tampereella. Tällä kertaa paikkana oli Kalevankankaan hautausmaa loistavine näköaloineen.

Emme sentään olleet ainoita kalmiston yöllisiä hiippareita, sillä paikalle oli raahautunut parisen kymmentä muutakin juhlijaa. Paukkuvassa pakkasessa värjöttelyn jälkeen oli aika siirtyä sisätiloihin, jossa päästiin korkkaamaan fabulöösi uudenvuoden kakku. Kakku oli saanut juhlan kunniaksi aika tyttömäisen kuorrutteen sekin.Tampereen reissuun kuului myös ihana päivä kirpputoreja kierrellen. Jossei rakkauteni kirpputoreja kohtaan ole vielä tullut tarpeeksi selkeästi ilmi, tulkoon se viimeistään nyt.

Päivän ehdoton löytö olivat aitoa vintagea edustavat musta Sanitas-terveysavokkaat. Kengät olivat todella hyvässä kunnossa ja hintakin oli vain hiukan päälle 5 euroa. Kuin kohtalon johdatuksesta Kaisa oli saanut vielä mummoltaan sipulilaatikoksi kenkälaatikon, jonka kyljessä oli samainen Sanitas-logo. Laatikossa mainostettiin Aaltosen kenkätehtään terveyspatenttia.Patentoitujen ilmatyynyjen ansiosta askel tuntuu ihanan kevyeltä, vaikka kengissä hiukan korkoa onkin. Olo tuntuu kerrankin supernaiselliselta, todelliselta retrobabeltä, kun astelee avokkaissaan yhteen sopivan retromekon kansssa. Tosin nuo kengät ovat kyllä niin hienot, että ei niitä kehtaa ihan arkikäytössä pitää ja ulos en niitä ihan heti laittaisi.

Mundiselämäsähän tyylini on usein saanut vaikutteita menneiltä vuosikymmeniltä ja huosuja en ole käyttänyt kymmeneen vuoteen muuten kuin urheillessani. Kyllä näillä kengillä kelpaa tepastella ja yhdistää ne erilaisiin mekkoihin ja hameisiin.
Ei kommentteja: