maanantai 26. lokakuuta 2009

Sydäntalvenjuhla, pääsykokeet ja seminaari

Viime viikosta tuttu pyöritys jatkuu. Tällä viikolla ei sentään ole ihan niin paljon ohjelmaa kuin edellisellä: vain kolmipäiväiset pääsykokeet ja perjaintaina oman seminaarityön käsittely. Viime viikkoon verrattuna se on loppujen lopuksi aika vähän.

Loppujen lopuksi sain kuin sainkin kaikki oleelliset hommat tehtyä ajoissa. Ennakkotehtävä lähti maailmalle jo alkuviikosta ja seminaarityö ehkä hiukan vähemmän viimeistellyssä muodossa puolisen tuntia ennen deadlinea. Torstaina meillä kokoustettiin Sydäntalvenjuhlan järjestelyistä ja kaikki oleelliset osa-alueet saivat lopulta omat vastaavansa. Tapahtuman nettisivutkin saatiin jälleen kuntoon ja  ilmoittauminen  tapahtumaan virallisesti avattua juuri ennen määräaikaa. Tosin siihen kerran jo lähetettyyn ilmoitukseen tuli vielä muutam muutos, kiitos muutaman huolellisuus virheen huomanneen  innokkaan osallistujan. Mutta nyt on siis kaikki sen suhteen kunnossa tällä havaa ja ilmoittautumisia on tullut jo tässä ajassa todella paljon, pitkälti yli parikymmentä. On  siis sellainen olo, että tästä tulee mukava tapahtuma.

Tässä siis vielä pieni mainospala tapahtumasta:


Sydäntalvenjuhla 12–14.2.2010, Sauvo
Pimeiden talvi-iltojen ja vihmovan viiman keskellä ystävien muistaminen tuntuu tärkeämmältä kuin koskaan.  Perinteikäs Unikankareen Sydäntalvenjuhla muuttuu tällä kertaa lämminhenkiseksi ystävyyden ja rakkauden juhlaksi Pyhän Valentinuksen hengessä. Toivotamme tervetulleeksi niin uudet kuin vanhat ystävämmekin juhlimaan kanssamme. Tulkaa viihtymään joukkoomme turnajaisten (Nordic 1000 ja lasten Aarnimetsä 100), tiede- ja taidekilpailun ja loistokkaiden pitojen merkeissä.

Ilmoittautuminen tapahtumaan ja lisätietoja: Sydäntalvenjuhlan nettisivut 


Huomenna alkaakin sitten se pääsykoerumba. Hassua kyllä, että nyt ei jännitä läheskään niin paljon kuin olettaisi. Koe on kuitenkin sellainen, että siinä ei käsittääkseni etukäteisvalmistaumisella ole niin suurta osuutta kuin esim. yliopistojen kirjapohjaisissa pääsykokeissa. Seuraavien vuosien kannalta kolmenpäivän aikana tullaan kyllä kokemaam tärkeitä hetkiä. Toivottavasti kaikki siis menee kokeissa hyvin ja menee tilanteessa täysin lukkoon tai muuta vastaavaa. Sen näkee kuitenkin sitten huomenna. Seminaari ja siellä saatu palautekaan ei jännitä niin paljon, kun on ensin joku paljon isompi juttu jännättävänä.

Ei kommentteja: