torstai 2. huhtikuuta 2009

Uusi blogi

Aloitin kauniin illan kunniaksi uuden blogin ex tempore. Olin kyllä jo miettinyt pitemmän aikaa, että olisi kiva siirtää opiskelujuttuja käsittelevät tekstit toiseen osoitteeseen, jotta mahdollisesti tähän blogiini eksyvät keskiaikaelmästäni kiinnostuneet lukijat eivät joutuisi kohtaamaan gradunkirjoittamista käsittelevää tekstivyöryä.

Haluaisin nimittäin kirjoittaa ylös gradunteko prosessinin ja sen aikana koetut tuntemukset mahdollisimman tarkasta myöhempiä aikoja varten ja siksi, että on ehkä hyvä kirjoittaa aiheeseen liittyviä satunnaisia ideoitaan jonnekin ylös ja miksipä ei siis sitten jakaakin niitä kiinnostuneitten kanssa.

Suunnitelmissa kutkuttelee myös hiukan englaninkielinen pelkästään SCA-asioita käsittelevä blogi, jos ei muuten niin kovin vajaavaista englaninkielen aktiivista kirjallista tuottamista treenatakseni. Mutta saapa nähdä, toteutuuko tuo toinen mahdollinen blogiprojekti koskaan... Mutta ensimmäinen siis toteutui ja Gradua hahmottelemassa on nyt kaikkien luettavissa.

2 kommenttia:

Eva Grelsdotter kirjoitti...

Suosittelen kyllä sitä englanninkielistä blogia.. jos ei muuta niin kyllä se ainakin auttaa rohkaistumaan englanniksi kirjottamisessa.. minäkin olen miettinyt suomenkielisen blogin aloittamista...

Eveliina kirjoitti...

Niin, itsekin olen kallistumassa aika vahvasti myös englanninkielisen blogin kannalle. Mutta olisikohan 3 blogia liikaa yhdelle pienelle ihmiselle... Märehdin tosin tapani mukaan asiaa varmaan vielä pitkään ja hitaasti, ennen kui pääsen toteuttamisvaiheeseen saakka.