tiistai 19. elokuuta 2008

Sinivalkoinen syksyn aloitus

Huomenna on vuorossa ainakin minulle virallinen syksyn aloitus, kun uudet opiskelijat ryntäävät yliopistolle ja aloitan tämän syksyn haasteet tuutoroimalla lapsukaisia. Jännittää vähän, mnkälainen pienehkö ryhmä meidän laitokselle tänä vuonna päätyy ja mitenkä he suhtautuvat tuutorointiräpellykseeni. Tänä vuonna on otettu uusi linja ja lakiin vedoten tuutoreille ei anneta minkäänlaista tietoa uusista opiskelijoista, joten en edes tiedä joukon tarkkaa lukumäärää. Sen tiedän, että 8 hengen kiintiöstä vain 6 läpäisi pääsykokeen, mutta se, kuinka moni on ottanut opiskelupaikan vastaan säilyy vielä huomisaamuun asti salaisuutena. Mutta toivottavasti sieltä saapuu innokasta sakkia, jotka eivät ole ihan heti karkaamassa meiltä pois.
Tein tuutoroitaville hienon aikataulumonisteen. Kauppojen valikoima ei vain ollut puolellani, sillä loppuneen musteen tilalle en löytänyt mistään uutta. Kaikkia muita mustekasettimalleja kaupoista näkyi löytyvän, mutta kyseistä mallia ei ole saapunut jostain syystä tällä viikolla lainkaan maahantuojalta kauppoihin. Ärsyttää kun niin pienestä asiasta kuin mustekasetin hankkimisesta voidaan tehdä tarpeettoman vaikeaa. Miksi miltei jokaiseen tulostinmalliin täytyy olla omat yhteensopivat kasettinsa? Värikasetin kaupasta sentään sain, joten uusien monisteet ovat nyt isänmaallisen sinivalkoisia. Vielä on kuitenkin paljon suunniteltavaa ja järjesteltävää ennen huomista...
Sunnuntaisen Unikankankareen käsityösunnuntain saldo oli hyvä niin käsitöitten kuin syksyn ohjelman suunnittelun kannalta. Sain tehtyä iltapäivän aikana kokonaiset kaksi pitkää saumaa huolitteluineen ja kotona vielä olkasaumat ja toisen yläkiilan. Syksyn ohjelmakin saatiin pakettiin ja paljon uusia ideoita seuramme markkinoinnin tehostamiseen. Meillä oli siis tavallista isommalla porukalla pystyssä varsinainen ideariihi. Syksyn tiede- ja taidepiirin ohjelmassa on vaikka mitä uutta jännää ja käsityöviikonloppujakin tiettyihin teemoihin liittyen on luvassa. Syksyn infotilaisuudestakin on tulossa tavallista hienompi ja myyvämpi: Tällä kertaa panostetaan kunnolla mainosten levittämiseen ja ohjelmaan yritetään saada mm. tulishow Vanhalle Suurtorille. Nettisivuille suunniteltiin myös uutta sisältöä uusien jäsenten mukaan huokuttelemiseksi. Energinen syksyn aloitus siis.

Ei kommentteja: