torstai 15. tammikuuta 2009

Kiireviikon päivityksiä

Järjestämäni keskiaikatapahtuma Sydäntalvenjuhla lähestyy hyvää ellei suorastaan uhkaavaa vauhtia. Tapahtumaa järjestäessä on tullut huomanneeksi monia sellaisia asioita ja puolia harrastuksessa, joita ei ole aikaisemmin välttämättä edes koskaan ennen ajatellut. Ja hommaa on yllättävän paljon. Eilenkin väkersimme Alinan kanssa melkein 4 tuntia tokeneita tapahtuman tarpeisiin, mutta tuli niistä ainakin hienoja ja ne tuovat mukanaan uuden systeemin, jota ei ole ainakaan tietääkseni tapahtumisssa koskaan ennen kokeiltu. Toivottavasti ihmiset vaan ottavat sen hyvin vastaan...

Kämppä on jo nyt kaaoksen tilassa tai pikemminkin näyttää, että olisin muuttamassa jonnekin. Olen pakannut suuriin muovipusseihin kellarikomerossani Unikankareen tarvikkeita tapahtumaa varten ja samalla kirjannut ylös takat luettelot, miten paljon mitäkin on, jotta olisi sitten paikan päällä helpompi sunnuntaina etsiskellä tavaroita. Päässä pyörii myös lista siitä, mitä kaikkia lomakkeita ja monisteita pitää muistaa ottaa mukaan ja siitä kai johtuu, että näin yöllä painajaistakin siitä, että olin täyttänyt jonkun paperin väärin ja jotain tärkeää unohtunut. Samanlaisia paniikkiunia siis, kun näen aina ennen tärkeitä matkoja. Tänään pitäisi vielä pakkailla omia kamoja ja ehtiä ostamaan tarvikkeita tapahtumaa varten. Tällä hetkellä tapahtuman sujuminen jännittää aikalailla, kun ensikertalaisia tapahtumanjärjestämisessä olen, mutta toivottavasti kaikki menee suhteellisen hyvin.

Tapahtumanjärjestelyn lisäksi minua on pitänyt kiireisenä myös se, että graduni tutkimussuunnitelman deadline on huomenna. Tekstiä siitä puuttuu enää noin sivu ja ajattelin saada sen hyvissä ajoin valmiiksi, jotta voin keskittyä tapahtumaan. Ei siitä nyt kaiken kiireen keskellä tullut ehkä niin huoliteltu kuin olisin halunnut, mutta toisaalta ehkä oli hyväkin tehdä sitä muun kiireen keskellä, jottei yksittäisiä detaljeja tulisi vatvotuksi liikaakin.

4 kommenttia:

Eva Grelsdotter kirjoitti...

Tsemppiä! Huomenna nähdään!

Elina kirjoitti...

Tsemmppausta!

Kaikki menee varmaan hyvin, tapahtumapaikka on tuttu ja tapahtumakin on ihmisille hyvin tuttu. Odottelen jo kovasti. :)

Muuten: Homobonuksen kynttilänjalat tulevat paikalle, koska ne palautetaan lainasta. Mikäli teillä on niille käyttöä, saatte lainaan. Niihin pitää vain ostaa sellaisia paksuhkohja kynttilöitä. Niitä on noin 12-15 kpl (jokaiseen menee kolme kynttilää), jos muistan oikein.

Eveliina kirjoitti...

Kiitos paljon kynntilänjaloista! Käykö niihin pöytäkynttilät vai kruununkynttilät? Mulla on nimittäin pitäjän kamoissa jonkun verran ylimääräisiä pöytäkynttilöitä, jotka on jääneet yli joskus jostain...Eiköhän tuo tapahtuma loppujen lopuksi ihan hyvin mene, tapani mukaisesti hermoilen vaan liikaa kaikesta turhasta. Ja virheistäänhän sitä aina oppii.

Elina kirjoitti...

Niihin käy pöytäkynttilät, kaikista parhaiten.

Huomiseen!