tag:blogger.com,1999:blog-3223272658903563611.post4598159809997136100..comments2013-05-12T12:03:57.987+03:00Comments on Pohjalla helmenä pätöinen minä: KulttuurikuntoiluaEveliinahttp://www.blogger.com/profile/16066939333743966130noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3223272658903563611.post-69035461952656060882008-11-28T22:19:00.000+02:002008-11-28T22:19:00.000+02:00Hih! Luin tämän vasta nyt:) Kiitos vielä kerran ta...Hih! Luin tämän vasta nyt:) Kiitos vielä kerran tarjoiluista ja ihanasta seurasta, Villen puolesta myös. Meillä oli ihan loistava päivä!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3223272658903563611.post-84134773184641667822008-11-16T16:50:00.000+02:002008-11-16T16:50:00.000+02:00Kiitos vinkistä. Taidanpa kokeilla tuota kikkaa......Kiitos vinkistä. Taidanpa kokeilla tuota kikkaa...Eveliinahttps://www.blogger.com/profile/16066939333743966130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3223272658903563611.post-35928216486718080892008-11-16T15:50:00.000+02:002008-11-16T15:50:00.000+02:00Älä heitä sokereita pois. Laita sen sijaan lusikal...Älä heitä sokereita pois. Laita sen sijaan lusikallinen vettä pussiin/purkkiin ja säilytä sitä ilmatiiviisti tai jääkaapissa. Ainakin muscovado- ja melassisokerin sokerin pitäisi pehmetä.<BR/><BR/>t. ÓskOmppuhttps://www.blogger.com/profile/02068536040503263988noreply@blogger.com